В края на епизод 12 Ергенът даде последната роза на Криси. Алек

...
В края на епизод 12 Ергенът даде последната роза на Криси. Алек
Коментари Харесай

Ергенът остави без роза Силви, тя: Такава стойностна жена няма да намери никъде на света

В края на епизод 12 Ергенът даде последната роза на Криси. „ Алек този път направи неверен избор. Не съумя да избере истината и да спечелва справедливостта “ – разяснява Силви, която остана без цвете.
Прочетете още
„ Довиждане. Беше ми доста прелестно! И ти благодаря за всичко! “ – сподели 31-годишната юристка на Алек, до момента в който се здрависваше с него. Ергенът остана безгласен.

 „ Със сигурност ще му липсвам, тъй като такава стойностна жена няма да откри на никое място на света “ – разяснява по-късно Силви пред камерата на сантименталното риалити. 

Нейното овакантяване бе посрещнато с облекчение от останалите дами.

„ Най-много ми харесва да виждам гърба на Силви. От тук нататък не желая да я срещам. Не желая да я виждам по какъвто и да е мотив в живота ми. С такива хора – общо в никакъв случай “ – безапелационна бе Криси.

Коя е Силви?
Силвия Русева е родом от Бургас, само че понастоящем живее в София. Завършила е право и е дееспособен правист. Интересува се от правата на дамите, свободата на словото и международния мир. Силви живее в цялостен синхрон с природата, а заниманието ѝ е рисуването. Вълнува се от астрология и държи на традициите. 

За нея фамилните полезности са изконни. Силви е жадна за хубост и обич. За нея тя се демонстрира на всички равнища – дори и в най-простичките неща. Цялата ѝ природа е блян към съвършеното. За Силви няма инцидентни неща и всичко е предопределено от ориста. Не крие, че „ гадае “ бъдещето си посредством пророчески карти.
Мечтата ѝ е да се омъжи и да сътвори семейство. Иска да срещне мъжа на живота си – този, който ѝ е съдбоносен от всевишния и за който да се трансформира в най-хубавата брачна половинка, майка и стопанка. Според нумерологичните прогнози, които си е правила, Силви напълно скоро ще открие любовта на живота си.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР